Παράδοση Προϊόντων

Γενικά
Σκοπός του rosewood.gr, είναι κάθε παραγγελία να σας ικανοποιεί 100%. Γι’ αυτό φροντίζουμε να αποστέλλουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε το ταχύτερο δυνατό. Καθώς όλα τα αντικείμενα είναι χειροποίητα σε περίπτωση που κάτι δεν υπάρχει σε στοκ, η εταιρία χρειάζεται 1-4 εργάσιμες μέρες για την κατασκευή του. Μόλις γίνεται η παραγγελία ο πελάτης θα ενημερώνεται μέσω e-mail για τους χρόνους παράδοσης.

Τρόπος Παράδοσης
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα rosewood.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τιμές
Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα rosewood.gr είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής και αντικαταβολής.

Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής

Επιλογές αποστολής:

• ΕΛΤΑ: Δωρεάν Αποστολή

• Γενική ταχυδρομική (Αποστολή Σταθερής Χρέωσης): 5

• Παραλαβή από το κατάστημα: Δωρεάν

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το rosewood.gr μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας στην φόρμα παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης
Η αποστολή γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αυτό ισχύει για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που για τη παράδοση χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το 
rosewood.gr θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος.

Τρόπος παράδοσης
Η παραλαβή των προϊόντων, την παρούσα στιγμή γίνεται μέσω του ταχυδρομείου και της γενικής, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας.