ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ

ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Μενταγιόν ταυτότητα με χάραξη από ατσάλι.Γράψτε μας στο κείμενο την χάραξη που θέλετε να κάνουμε.Υπάρχει και δυνατότητα χάραξης στην πίσω πλευρά. Η μία πλευρά του μενταγιόν είναι ματ και η άλλη γυαλιστερή.Διαστάσεις 4,2*2,40..

30,00€

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟ

Μενταγιόν ταυτότητα με χάραξη από ατσάλι.Γράψτε μας στο κείμενο την χάραξη που θέλετε να κάνουμε.Υπάρχει και δυνατότητα χάραξης στην πίσω πλευρά. Η μία πλευρά του μενταγιόν είναι ματ και η άλλη γυαλιστερή.Διαστάσεις 3,0*2,0..

30,00€

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ

Μενταγιόν με χάραξη από ατσάλι.Μπορείτε να επιλέξετε πόσες πλευρές θα χαράξετε.Χαράξτε μία ημερομηνία, ένα ή περισσότερα ονόματα, κάποιο ή κάποια αρχικά γράμματα, μία λέξη ή μία έκφραση που έχε ιδιαίτερη σημασία για εσάς, οι συντεταγμένες ενός σημαντικού μέρους.   Διαστάσεις 4,0*0,40..

40,00€

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΜΠΑΡΑΚΙ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ

Μενταγιόν με χάραξη από ατσάλι.Γράψτε μας στο κείμενο την χάραξη που θέλετε να κάνουμε. Χαράξτε μία ημερομηνία, ένα ή περισσότερα ονόματα, κάποιο ή κάποια αρχικά γράμματα, μία λέξη ή μία έκφραση που έχε ιδιαίτερη σημασία για εσάς, οι συντεταγμένες ενός σημαντικού μέρουςΥπάρχει και δυνατότητα χάραξης στην πίσω πλευρά. Η μία πλευρά του μενταγιόν είναι σαγρέ και η άλλη γυαλιστερή.Διαστάσεις 4,2*0,80..

30,00€

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ

Μενταγιόν με χάραξη από ατσάλι.Γράψτε μας στο κείμενο την χάραξη που θέλετε να κάνουμε. Χαράξτε μία ημερομηνία, ένα ή περισσότερα ονόματα, κάποιο ή κάποια αρχικά γράμματα, μία λέξη ή μία έκφραση που έχε ιδιαίτερη σημασία για εσάς, οι συντεταγμένες ενός σημαντικού μέρουςΥπάρχει και δυνατότητα χάραξης στην πίσω πλευρά. Η μία πλευρά του μενταγιόν είναι σαγρέ και η άλλη γυαλιστερή.Υπάρχουν 3 μεγέθη: 1,2 εκατοστά, 1,5 εκατοστά και 2 εκατοστά..

20,00€