ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ Κ14 ΚΑΙ ΡΟΖ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925 και καστόνι από χρυσό 14 καρατίων και με πέτρα ροζ τουρμαλίνης. Η ροζ τουρμαλίνη είναι η πέτρα της καρδιάς. Αντανακλά το εσωτερικό φως, ενισχύει το ενεργειακό πεδίο, ενσαρκώνει την αγάπη και την συντροφικότητα και συνδέεται με τη συμπόνια και την ευγένεια. Είναι πέτρα του Ζυγού, με επιρροές στα ζώδια του χειμώνα Αιγόκερω, Υδροχόο και Ιχθείς.Ιδανική επιλογή δώρου για κάθε γυναίκα Ιδανικό δώρο επετείου ..

100,00€

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ Κ14 ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925 και καστόνι από χρυσό 14 καρατίων και με πέτρα πράσινης τουρμαλίνης. Η πράσινη τουρμαλίνη είναι η πέτρα εκφράζει την δημιουργικότητας, την ευημερία και της αφθονία, προωθεί το θάρρος, τη δύναμη και την αντοχή.Είναι πέτρα του Ζυγού, με επιρροές στα ζώδια του χειμώνα Αιγόκερω, Υδροχόο και Ιχθείς όπως και η ροζ τουρμαλίνη.Ιδανική επιλογή δώρου για κάθε γυναίκα Ιδανικό δώρο επετείου ..

100,00€

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ Κ14 ΚΑΙ ΣΙΤΡΙΝΗ

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925 και καστόνι από χρυσό 14 καρατίων και με πέτρα σιτρίνης. Η σιτρίνη είναι γνστή ως η πέτρα του ήλιου, εκπέμπει φωτεινές, ζεστές λωρίδες φωτός που εξουδετερώνουν την ανησυχία και την αρνητικότητα.Επηρεάζει και ενισχύει τον δυναμισμό και την φιλοδοξία του Λέοντα, γειώνει τον αιθεροβάμονα Δίδυμο, και προσφέρει στον ανασφαλή Ιχθύ την αυτοπεποίθηση που τόσο του λείπει. Μία δοτική πέτρα που δίνει θάρρος και ενέργεια, χρήσιμη στα περισσότερα ζώδια.Ιδανική επιλογή δώρου για κάθε γυναίκα Ιδανικό δώρο επετείου ..

100,00€

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ Κ14 ΚΑΙ ΑΜΕΘΥΣΤΟ

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925 και καστόνι από χρυσό 14 καρατίων και με πέτρα αμέθυστου.Ο αμέθυστος θεωρείται σύμβολο προσωπικής ενδυνάμωσης και εσωτερικής δύναμης γι’ αυτόν που το φοράει, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και φέρνει ηρεμία.Είναι η πέτρα του Φεβρουαρίου και του Υδροχόου.Ιδανική επιλογή δώρου για κάθε γυναίκα Ιδανικό δώρο επετείου ..

100,00€

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ Κ14 ΚΑΙ ΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑ

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925 και καστόνι από χρυσό 14 καρατίων και με πέτρα ακουμαρίνα.Η ακουαμαρίνα έχει τα χρώματα της θάλασσας, συμβολίζει την καθαρότητα του πνεύματος και της ψυχής. Είναι η πέτρα του Μαρτίου και συνδέεται με πολλά ζώδια, κυρίως τα ζώδια του νερού, Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ, οι Δίδυμοι αγαπούν την ακουαμαρίνα και το σμαράγδι, Ζυγοί και Υδροχόοι χαλαρώνουν με την βοήθεια της πέτρας του γαλήνιου νερού.Ιδανική επιλογή δώρου για κάθε γυναίκα Ιδανικό δώρο επετείου ..

100,00€

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ Κ14 ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΟΠΑΛ

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925 και καστόνι από χρυσό 14 καρατίων και με γαλαζοπράσινο όπαλ.Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι τα οπάλια έδιναν το χάρισμα της προφητείας και της προστασίας από τις ασθένειες, αποκρούουν το κακό και προστατεύουν από το «κακό μάτι»!Οι Ευρωπαίοι είχαν για μεγάλο χρονικό διάστημα το opal ως σύμβολο της αγνότητας, της ελπίδας και της αλήθειας.Είναι ο λίθος του Οκτωβρίου όπως και η τουρμαλίνη.Ιδανική επιλογή δώρου για κάθε γυναίκα Ιδανικό δώρο επετείου ..

100,00€

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ Κ14 ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΟΠΑΛ

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925 και καστόνι από χρυσό 14 καρατίων και με μπλε όπαλ.Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι τα οπάλια έδιναν το χάρισμα της προφητείας και της προστασίας από τις ασθένειες, αποκρούουν το κακό και προστατεύουν από το «κακό μάτι»!Οι Ευρωπαίοι είχαν για μεγάλο χρονικό διάστημα το opal ως σύμβολο της αγνότητας, της ελπίδας και της αλήθειας.Είναι ο λίθος του Οκτωβρίου όπως και η τουρμαλίνη.Ιδανική επιλογή δώρου για κάθε γυναίκα Ιδανικό δώρο επετείου ..

100,00€

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ Κ14 ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΔΑ

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925 και καστόνι από χρυσό 14 καρατίων και γρανάδα.Η γρανάδα ονομάζεται συχνά ο λίθος της υγείας. Η πιο γνωστή του ιδιότητα είναι να βελτιώνει τη ροή ενέργειας.  Αυξάνει την δημιουργικότητα και την έμπνευση. Χαρίζει ζωντάνια, τόλμη, χαρά. Πιστεύεται ότι δυναμώνει την επιθυμία και την εστίαση στην υλοποίηση των στόχων μας. Διώχνει μακριά τον αρνητισμό, προφυλάσσει από φόβους και ανασφάλεια.Είναι η πέτρα του Ιανουαρίου και τα ζώδια που ορίζει είναι ο Αιγόκερως, ο Λέων και η Παρθένος.Ιδανική επιλογή δώρου για κάθε γυναίκα Ιδανικό δώρο επετείου ..

100,00€

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ Κ14 ΚΑΙ ΠΕΡΙΔΟΤΟ

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925 και καστόνι από χρυσό 14 καρατίων και περίδοτο.Το περίδοτο είναι η πέτρα που ενώνει οικογένειες φίλους και ζευγάρια, φέρνει ευχάριστη διάθεση, απομακρύνει τον φθόνο και την ζηλοτυπία. Χρησιμοποιούνταν για αιώνες ως προστατευτικό φυλαχτό, προστατεύοντας τον ιδιοκτήτη από πνεύματα του κακού και τους εφιάλτες.Είναι η πέτρα του Αυγούστου  και των ζωδίων της Γης, του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερου, Καταπραΰνει τις εξάρσεις του Λέοντα και της τάσης φυγής του Διδύμου και του Υδροχόου.Ιδανική επιλογή δώρου για κάθε γυναίκα Ιδανικό δώρο επετείου ..

100,00€